BlueVastgoedzorg is DE partner voor vastgoedonderhoudsbedrijven en aannemers. BlueVastgoedzorg is in 2018 opgericht. Wij hebben direct een positionering gekozen: wij werken alleen voor uitvoerende bedrijven. De keuze komt voort uit de gedachte dat anders belangen door elkaar gaan lopen en bovenal in onze visie de rol van het vastgoedonderhoudsbedrijf en aannemer breder wordt omdat de opdrachtgever een regisserende rol aanneemt.

Aanvankelijk had BlueVastgoedzorg alleen diensten op operationeel niveau; allerhande inspecties, keuringen, 0-metingen etc. met name gericht op schilderonderhoud.

Intussen is de scope verbreed van schilderwerk naar de complete schil, dus ook het bouwkundig onderhoud daarbij. En steeds vaker wordt ook de energetische component toegevoegd. Al vrij snel volgde daarop de vraag of wij ook een voorzet konden maken voor de onderhoudsscenario’s.

Intussen hebben wij bij een aantal mooie, vooraanstaande vastgoedonderhoudsbedrijven een vaste rol in het werkproces. Onze klant krijgt een jaaropgave van zijn opdrachtgever. Hij gaat rond met de opdrachtgever om de complexstrategieën en de wensen te bespreken en te bekijken op locatie. Zo wordt voorkomen dat er onnodige scenario’s ontwikkeld worden. Vanuit daar krijgen wij de complexen door. Wij meten alles in, calculeren, voeren scenario-inspecties uit en maken onderhoudsscenario’s. Dan worden de scenario’s overgedragen aan de klant. Bij voorkeur door middel van een rondgang waarbij wij aan kunnen geven wat we gezien hebben en hoe dat vertaald is in de scenario’s. Uiteindelijk rondt onze klant zelf het scenario af waarbij we in nauw overleg de kansen en risico’s afwegen.

Naast de opnames worden wij regelmatig gevraagd door klanten of wij ze kunnen helpen met het optimaliseren van bedrijfsprocessen, vooral vanuit onze hands-on werkwijze. Deze vraag komt onder andere ook voort uit de veranderende rol vanuit de opdrachtgever. Begin 2019 hebben we ons dienstenpakket daarom verbreed met diensten op bedrijfsvoeringsniveau.

Zo helpen we klanten met procesinrichting en optimalisatie, we geven workshops, met name on the job en we begeleiden bedrijven naar het VGO-keur.

Al met al hebben wij een verantwoordelijke rol bij onze klanten. En dan telt het dat we een team hebben van heel ervaren medewerkers. Zij hebben hun sporen verdiend in de praktijk van VGO-bedrijven en leveranciers. Of in het managen van RGS-processen op diverse niveaus. Want alleen een opleiding is niet genoeg om een goed meerjarenonderhoudsplan te maken of om bedrijven te helpen bij het halen van een keurmerk. Daar moet je meters voor maken.

Zo zorgen we met kennis en capaciteit voor toegevoegde waarde.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op