Wij werken voor bedrijven die de beste willen zijn in hun vak: vastgoedonderhoud. Wij zijn de partner voor deze uitvoerende bedrijven. Wij zorgen voor risicomanagement en kostenreducties door ondersteuning bij proces- en projectbegeleiding die toegelegd is op een Resultaat Gerichte Samenwerking bij schilder-, onderhouds- en renovatieprojecten. Ons DNA is gericht op oprechte betrokkenheid bij klanten en de loyaliteit om hen nog beter te maken. En dat doen we met ons kernteam:

Lotte Willart

Tekst volgt

Functie: Junior Bouwkundige.
Kerntaken: Bouwkundige opnames en opbouwen MJOB’s.

Waarom BlueVastgoedzorg?
“Tekst volgt”.


06 53 52 80 41Daniele.timonare@bluevastgoedzorg.nl


Daniele Timonare

Tekst volgt

Functie: Technisch Vastgoed Specialist.
Kerntaken: Projectcoördinatie en ontwikkeling van onderhoudsscenario’s.

Waarom BlueVastgoedzorg?
“Tekst volgt”.


00 27 81 32 55 802Roel.vanderheijden@bluevastgoedzorg.nl


Roel van der Heijden

Tekst volgt

Functie: Technisch Vastgoed Specialist.
Kerntaken: Projectcoördinatie en ontwikkeling van onderhoudsscenario’s.

Waarom BlueVastgoedzorg?
“Tekst volgt”.


06 51 06 26 38Vincent.hurenkamp@bluevastgoedzorg.nl


Vincent Hurenkamp

Vincent is 17 jaar geleden begonnen als onderhoudsschilder bij M.P. Kuijpers schilder- en afwerkingsbedrijf. Na het behalen van zijn opleidingen tot gezel 3 en de kader– en ondernemersopleiding, is hij 7 jaar geleden als calculator / werkvoorbereider aan de slag gegaan bij Westerink Schilders B.V. Na een aantal jaar is hij dezelfde functie gaan vervullen bij Schilderwerken van de Velde.
De laatste drie jaar heeft Vincent gewerkt bij Kloet Vlaardingen B.V. als hoofd calculator / werkvoorbereider. In deze functies heeft Vincent veel ervaring opgedaan. Vincent werkt bij ons als Technisch Vastgoed Specialist. Een rol waarin hij zijn ervaring kan overbrengen op de teams van de projecten die hij begeleid op het gebied van techniek, VCA, communicatie, uitstraling en bewonerstevredenheid. Vincent ondersteunt onze opdrachtgevers ook met voorbereidende werkzaamheden voor de planvorming bij RGS projecten.

Functie: Technisch Vastgoed Specialist.
Kerntaken: Projectbegeleiding, 0-metingen, conditiemetingen en ontwikkeling van onderhoudsscenario’s.

Waarom BlueVastgoedzorg?
“Ik krijg veel positieve energie en voldoening om het beste in onze opdrachtgevers naar boven te halen, te ondersteunen waar nodig en slimme praktische verbeteringen te bedenken waardoor kosten bespaard worden”.


06 30 90 77 17Marco.vandereerden@bluevastgoedzorg.nl


Marco van der Eerden

Tekst volgt

Functie: Technisch Vastgoed Specialist.
Kerntaken: Inventarisaties, 0-metingen, conditiemetingen en keuringen.

Waarom BlueVastgoedzorg?
“Het mogen meewerken aan en meedenken over onderhoudsscenario’s, dat vind ik geweldig. En daarbij dan nét die stappen extra zetten, waardoor BlueVastgoedzorg zich kwalitatief onderscheidt in de markt. Dat maakt trots en geeft voldoening”.


06 20 13 20 88Werner.vergouwen@bluevastgoedzorg.nl


Werner Vergouwen

Werner heeft als mede eigenaar, 35 jaar Vergouwen Vastgoedzorg geleid. Hij was daar verantwoordelijk voor de technische uitvoering. Werner stuurde de voormannen / uitvoerders aan en zorgde voor interne keuringen. Hij weet als geen ander hoe je ervoor zorgt dat iedereen snapt waaraan een RGS project moet voldoen. Hij kent de struikelblokken als het gaat om risico’s op lange termijn en hij weet de directe faalkosten te drukken door een messcherpe projectbegeleiding. Na 35 jaar heeft hij besloten dat hij iets anders wilde gaan doen. Zijn uitdaging heeft hij gevonden bij BlueVastgoedzorg: het direct inzetten en overdragen van zijn kennis.

Functie: Senior Technisch Vastgoed Specialist.
Kerntaken: Interne aansturing en bewaking van alle lopende projectbegeleidingen, projectbegeleiding, keuringen en het opleiden van mensen.

Waarom BlueVastgoedzorg?
“Ik vind het geweldig om de ervaring die ik opgedaan heb breed weg te zetten en vooral over te dragen aan de nieuwe generatie”.


06 22 80 79 89Info@bluevastgoedzorg.nl


Dick Keus a.i.

Tekst volgt.

Functie: Senior Business Consultant.
Kerntaken: Organisatieadvisering en verzorgen diverse workshops.

Waarom BlueVastgoedzorg?
“Tekst volgt”.


06 46 15 46 06Mark.klijs@bluevastgoedzorg.nl


Mark Klijs

Mark is al zijn gehele loopbaan actief in de wereld van het Vastgoedonderhoud. Zijn achtergrond is de woningcorporatie-branche. Bij diverse corporaties heeft Mark taken vervuld als; opzichter onderhoud, bouwkundig medewerker, bedrijfsbureau medewerker en projectleider. Daarna heeft hij jaren als teamleider gewerkt en was hij o.a. verantwoordelijk voor de volledige organisatie en coördinatie van het onderhoud. Ook inkoop, strategisch voorraad beleid en energetische projecten hoorden daarbij. Naast zijn baan is hij enkele jaren voorzitter geweest van de Kring Vastgoed Zuid Nederland. Een kennisplatvorm waarvan 30, voornamelijk Brabantse woning corporaties, lid zijn. Al jaren geleden startte hij zijn eerste onderneming maar vindt nu zijn passie binnen BlueVastgoedzorg.

Functie: Algemeen directeur.
Kerntaken: Proces begeleiding (RGS, PGO, RGVO), ondersteuning bij contractvorming en risicomanagement in de breedste zin van het woord.

Waarom BlueVastgoedzorg?
“Ik ben BlueVastgoedzorg gestart omdat ik vastgoedonderhoud een fantastisch vak vind. Het is geweldig dat wij met ons ervaren team een essentiële bijdrage kunnen leveren en zo onze partners nog beter kunnen maken”.

Benieuwd wat we
voor uw organisatie kunnen betekenen?

NEEM CONTACT OP