De functie (32 – 40 uur p.w.)

BlueVastgoedzorg is op zoek naar een Technisch Vastgoedspecialist! Ben jij op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheid en wil jij graag ambassadeur van ons mooie bedrijf worden? Lees dan snel verder!

BlueVastgoedzorg is een snelgroeiende energieke organisatie, gevestigd in Tilburg. We werken uitsluitend voor vastgoedonderhoudsbedrijven en aannemers. Wij zijn dan ook met trots dé partner in Nederland voor vastgoedonderhoud! Als Technisch Vastgoedspecialist kent geen enkel gebouw in Nederland een geheim voor jou. Jij voert regelmatig inspecties uit en weet dit aan de hand van die data MJOB’s op te stellen. Concreet bestaan de werkzaamheden uit het doen van 0-metingen, conditiemetingen, verschillende keuringen, projectbegeleiding en het opstellen van Meer Jaren Onderhoudsbegrotingen (MJOB’s).

Met jouw waardevolle praktijkervaring ken jij de fijne kneepjes van het vak. Jij herkent problemen en maakt proactief plannen ten behoeve van de oplossing hiervan! Daarnaast kan jij goed omgaan met verantwoordelijkheid en houd je van vrijheid in je werk. Communicatief ben je sterk en jij maakt duidelijke afspraken met de projectleider binnen jouw team. Omdat je meer buiten bent dan op kantoor, is het belangrijk dat jij zelfstandig bent.

Blue Vastgoedonderhoud is een gezellig, persoonlijk en ambitieus bedrijf. Wij zijn een kleine club met in totaal acht medewerkers waarbij je als persoon het verschil kan maken. De lijntjes zijn kort, jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd en we staan altijd open voor goede ideeën! Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Vul dan snel je gegevens in onderaan de pagina!

Wat krijg je?

 • Contract voor 32 tot 40 uur per week
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een goed salaris + 8% vakantiegeld
 • 26 vakantiedagen (+ 3 bonus bij geen ziekteverzuim)
 • Een auto, laptop en telefoon
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde MBO-4 of HBO studie in een bouwkundige richting
 • Óf praktijkervaring op het gebied van inspectie van vastgoed
 • Afgeronde opleidingen zoals RGS-trainingen, NEN 2767 certificaat en Integraal Vastgoed Inspecteur zijn een pré
 • Je hebt interesse in ondersteunende software en hebt een goede beheersing van MS office
 • Communicatief vaardig en kan verantwoordelijkheid dragen

Jouw taken bestaan o.a. uit:

→          Opstellen van een inspectieplan door het bespreken en verzamelen van alle relevante documenten.

→           Samen met een collega inspecties en metingen uitvoeren van woningen. Tijdens de inspectie worden alle ruimtes van de woning grondig    gecontroleerd op eventuele aandachtspunten die niet zichtbaar zijn op de bouwtekeningen.

→          Zelfstandig uitvoeren van inspecties van daken met behulp van een drone, om efficiënt en nauwkeurig te werken.

→          Zorgvuldig documenteren van alle verzamelde gegevens en bevindingen met behulp van een speciaal softwareprogramma, waardoor alle     informatie centraal wordt vastgelegd. Structuur is voor jou van groot belang.

→          Het bespreken van de resultaten met jouw collega’s om de rapporten compleet en nauwkeurig te maken.

* In jouw rol als Technisch Vastgoedspecialist mag jij jouw week zelf indelen. Heb jij een keer wat meer tijd nodig voor de inspectie of de rapportage? Geen probleem!

Aan de slag bij BlueVastgoedzorg?

BlueVastgoedzorg is een snelgroeiende, dynamische organisatie, gevestigd in Tilburg. BlueVastgoedzorg is dé partner voor vastgoedonderhoudsbedrijven en aannemers. Wij bieden een compleet dienstenpakket, op bedrijfsvoerings- en operationeel niveau. Wij weten toegevoegde waarde te bieden door inbreng van kennis en capaciteit.

Omdat we een jonge en kleine organisatie zijn, vinden we dat er altijd ruimte moet zijn voor ideeën en initiatief. Inmiddels bestaat onze organisatie uit acht medewerkers waarbij Brabantse gezelligheid centraal staat! We hebben een groot aantal klanten verspreid over midden en zuid Nederland.

Solliciteren voor deze vacature?

Vul onderstaand formulier in. Dan ontvang je zo snel mogelijk van ons een reactie.

 • Sleep bestanden hierheen of
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.