Jorn Kemps

Functie: Junior Bouwkundige
Kerntaken: Bouwkundige opnames en opbouwen MJOB’s

06 82 63 34 63jorn.kemps@bluevastgoedzorg.nl

Lotte Willart

Functie: Junior Bouwkundige.
Kerntaken: Bouwkundige opnames en opbouwen MJOB’s.

06 82 75 48 16lotte.willart@bluevastgoedzorg.nl

Daniele Timonare

Functie: Projectleider.
Kerntaken: Projectleiding en ontwikkeling van onderhoudsscenario’s.

06 53 52 80 41daniele.timonare@bluevastgoedzorg.nl

Roel van der Heijden

Functie: Technisch Vastgoed Specialist.
Kerntaken: Projectcoördinatie en ontwikkeling van onderhoudsscenario’s.

00 27 81 32 55 802roel.vanderheijden@bluevastgoedzorg.nl

Marco van der Eerden

Functie: Technisch Vastgoed Specialist.
Kerntaken: Inventarisaties, 0-metingen, conditiemetingen en keuringen.

“Het mogen meewerken aan en meedenken over onderhoudsscenario’s, dat vind ik geweldig. En daarbij dan nét die stappen extra zetten, waardoor BlueVastgoedzorg zich kwalitatief onderscheidt in de markt. Dat maakt trots en geeft voldoening”.

06 30 90 77 17marco.vandereerden@bluevastgoedzorg.nl

Werner Vergouwen

Functie: Senior Technisch Vastgoed Specialist.
Kerntaken: Interne aansturing en bewaking van alle lopende projectbegeleidingen, projectbegeleiding, keuringen en het opleiden van mensen.

Werner heeft als mede eigenaar, 35 jaar Vergouwen Vastgoedzorg geleid. Hij was daar verantwoordelijk voor de technische uitvoering. Werner stuurde de voormannen / uitvoerders aan en zorgde voor interne keuringen. Hij weet als geen ander hoe je ervoor zorgt dat iedereen snapt waaraan een RGS project moet voldoen. Hij kent de struikelblokken als het gaat om risico’s op lange termijn en hij weet de directe faalkosten te drukken door een messcherpe projectbegeleiding. Na 35 jaar heeft hij besloten dat hij iets anders wilde gaan doen. Zijn uitdaging heeft hij gevonden bij BlueVastgoedzorg: het direct inzetten en overdragen van zijn kennis.

“Ik vind het geweldig om de ervaring die ik opgedaan heb breed weg te zetten en vooral over te dragen aan de nieuwe generatie”.

06 20 13 20 88werner.vergouwen@bluevastgoedzorg.nl

Dick Keus a.i.

Functie: Senior Business Consultant.
Kerntaken: Organisatieadvisering en verzorgen diverse workshops.

06 22 80 79 89info@bluevastgoedzorg.nl

Mark Klijs

Functie: Algemeen directeur.
Kerntaken: Proces begeleiding (RGS, PGO, RGVO), ondersteuning bij contractvorming en risicomanagement in de breedste zin van het woord.

Mark is al zijn gehele loopbaan actief in de wereld van het Vastgoedonderhoud. Zijn achtergrond is de woningcorporatie-branche. Bij diverse corporaties heeft Mark taken vervuld als; opzichter onderhoud, bouwkundig medewerker, bedrijfsbureau medewerker en projectleider. Daarna heeft hij jaren als teamleider gewerkt en was hij o.a. verantwoordelijk voor de volledige organisatie en coördinatie van het onderhoud. Ook inkoop, strategisch voorraad beleid en energetische projecten hoorden daarbij. Naast zijn baan is hij enkele jaren voorzitter geweest van de Kring Vastgoed Zuid Nederland. Een kennisplatvorm waarvan 30, voornamelijk Brabantse woning corporaties, lid zijn. Al jaren geleden startte hij zijn eerste onderneming maar vindt nu zijn passie binnen BlueVastgoedzorg.

“Ik ben BlueVastgoedzorg gestart omdat ik vastgoedonderhoud een fantastisch vak vind. Het is geweldig dat wij met ons ervaren team een essentiële bijdrage kunnen leveren en zo onze partners nog beter kunnen maken”.

06 46 15 46 06mark.klijs@bluevastgoedzorg.nl

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact op