#RGS #Ketenpartners #KnaapenGroep #BlueVastgoedzorg


Deze week ondertekenden KnaapenGroep en BlueVastgoedzorg een overeenkomst voor ondersteuning bij het opbouwen van een complete MJOB met onderhoudscenario’s voor een van de RGS-contracten van KnaapenGroep.

KnaapenGroep is een van de RGS-ketenpartners van KleurrijkWonen. Samen gaan we voor het complete rayon dat KnaapenGroep in onderhoud heeft (ca 5000 woningen) een MJOB opbouwen.

Voor de eerste uitvoeringsjaren voeren we 0-metingen, gebrekeninventarisaties en NEN 2767 inspecties uit. Vanuit deze inspecties ontwikkelen we eerst een MJOB. Na de dialoogrondes met de opdrachtgever maken we in nauwe samenwerking met KnaapenGroep definitieve scenario’s en werkplannen.

Voor de jaren die daarop volgen, bouwen we in een versneld tempo een MJOB, op basis van NEN 2767 inspecties. Vanuit deze MJOB zullen later, steeds een jaar voor uitvoering, definitieve scenario’s gevormd gaan worden.

Meer info over onze diensten? Maak een afspraak!