Word jij onze Projectleider? M/V?

De functie (32 – 40 uur p.w.)

BlueVastgoedzorg is op zoek naar een Projectleider Vastgoedonderhoud! Heb jij ruime ervaring in de wereld van het vastgoedonderhoud en ben je op zoek naar een uitdagende functie vol met verantwoordelijkheden? Lees dan snel verder!

BlueVastgoedzorg is een snelgroeiende energieke organisatie, gevestigd in Tilburg. We werken uitsluitend voor vastgoedonderhoudsbedrijven en aannemers. Wij zijn dan ook met trots dé partner in Nederland voor vastgoedonderhoud! Als Projectleider Vastgoedonderhoud ben jij dé expert waar klanten bij terecht kunnen voor advies. Onze core business is het inspecteren van gebouwen die onderhouden of verduurzaamd moeten worden waarna vervolgens een (concept) onderhoudsscenario en een verduurzamingsscenario opgesteld wordt. Jij maakt een prijscalculatie, organiseert de werkvoorbereiding, begeleidt de inspecties en eventuele planvorming en verzorgt de overdracht naar de klant.

Je bent een ster in relatiebeheer en ziet commerciële mogelijkheden wanneer die zich voordoen. Met jouw ruime ervaring op het gebied van vastgoedonderhoud kan jij in no-time een inschatting maken van de prijs en duur van een project. Jij bent communicatief vaardig én een aanpakker die ook benaderbaar en vlot is. Zit ik dan de hele dag op kantoor? Zeker niet! Jij gaat geregeld op bezoek bij de klant.

Blue Vastgoedonderhoud is een gezellig, persoonlijk en ambitieus bedrijf. Wij zijn een kleine club met in totaal acht medewerkers waarbij je als persoon het verschil maakt. Jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd en we staan altijd open voor goede ideeën! Nieuwsgierig? Vul dan snel je gegevens in!

 

Wat krijg je?

 • Contract voor 32 tot 40 uur per week
 • Veel verantwoordelijkheid
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling
 • Een goed salaris + 8% vakantiegeld
 • 26 vakantiedagen (+ 3 bonus bij geen ziekteverzuim)
 • Een auto, laptop en telefoon
 • Een persoonlijk ontwikkelplan

 

Wat neem je mee?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in de wereld van het vastgoedonderhoud
 • Ervaring met projectmanagement is een pré
 • Je bent commercieel ingesteld
 • Je bent communicatief sterk

 

Aan de slag bij BlueVastgoedzorg?

BlueVastgoedzorg is een snelgroeiende, dynamische organisatie, gevestigd in Tilburg. BlueVastgoedzorg is dé partner voor vastgoedonderhoudsbedrijven en aannemers. Wij bieden een compleet dienstenpakket, op bedrijfsvoerings- en operationeel niveau. Wij weten toegevoegde waarde te bieden door inbreng van kennis en capaciteit.

Omdat we een jonge en kleine organisatie zijn, vinden we dat er altijd ruimte moet zijn voor ideeën en initiatief. Inmiddels bestaat onze organisatie uit acht medewerkers waarbij Brabantse gezelligheid centraal staat! We hebben een groot aantal klanten verspreid over midden- en zuid Nederland.